Dupa modelul prezidential, presedintele PD Emil Boc are si el o blonda, tot de la Drept. A lui Boc a ajuns subprefect la Cluj. Tot al lui Boc, numai ca fin, e si seful ei, prefectul Alin Tise.

Unul dintre cei doi subprefecti ai Clujului este, incepind de ieri, Cynthia Carmen Curt, asistent universitar la Facultatea de Stiinte Politice din Cluj. Cynthia Curt preda chiar la catedra de Stiinte politice si este asistenta profesorului (primar si presedinte al PD) Emil Boc. Ea apare si pe lista avocatilor definitivi din Baroul Cluj. Blonda, miniona, in virsta de 31 de ani, Cynthia Curt a fost si membru PD, insa a renuntat la partid in favoarea functiei de subprefect.

Boc: "E o profesionista"

Presedintele PD, Emil Boc, sustine ca "nu are nici o vina" pentru obtinerea acestei functii de catre colaboratoarea sa. "O respect si stiu, din vremea cind am lucrat impreuna, ca este o profesionista si ma bucur ca oamenii profesionisti se afla pe locurile pe care le merita. Sint convins ca va fi o profesionista si aici. Eu nu am avut nici un merit, ea a obtinut postul in urma unui concurs, unde stiu ca a mai existat o contracandidata, dar care nu a intrunit conditiile legale de participare", a explicat Boc.

Cadou de Mos Craciun

Cynthia Curt a dat concurs pentru ocuparea postului liber de secretar general al Prefecturii Cluj (ramas vacant dupa decesul fostului secretar, Silviu Hent) si a obtinut punctaj aproape de maximum. Concursul a avut loc cu o zi inainte de Craciun si, din 29 decembrie, Cynthia Curt a primit numirea in functie prin Ordin al ministrului Administratiei si Internelor. Ea a depus ieri juramintul, alaturi de subprefectul Calin Platon, iar, prin alt Ordin al MAI, a devenit, la rindul ei, subprefect. Cei doi, alaturi de prefectul Alin Tise, fac parte acum din Corpul Inaltilor Functionari Publici si sint cea mai tinara echipa de conducere a unei prefecturi din tara. Alin Tise a renuntat la politica, pentru a ramine prefect. La numirea sa a fost facut public faptul ca este finul presedintelui PD, Emil Boc, dar cei doi au negat existenta vreunei intelegeri in privinta ocuparii postului si au promis ca relatia de rudenie nu le va afecta munca.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.