Inspirati de initiativa Camerei Deputatilor, care vrea sa-si faca televiziune, unii senatori vor si ei un post propriu. Biroul Permanent al Senatului a avut, ieri, pe ordinea de zi un memorandum privind infiintarea unui post de televiziune propriu, solicitare semnata de seful Serviciului pentru presa, relatii publice si imagine, Mircea Hamza. Insa, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, precum si fostul chestor Nicolae Serban au declarat ca Biroul Permanent nu a dat niciodata aviz favorabil unui astfel de document.

Actualul chestor, Paul Pacuraru, a fost de parere ca opinia despre Senat nu s-ar imbunatati daca s-ar transmite in direct lucrarile acestui for. "Dimpotriva, ar putea fi chiar invers", a spus el. Tot ieri, Adrian Nastase a declarat ca infiintarea unui studio de televiziune propriu al Camerei Deputatilor ar contribui la responsabilizarea parlamentarilor. "Nu este un mijloc de orgoliu pentru Parlament, este o modalitate prin care vrem sa dam un sentiment de mai multa raspundere parlamentarilor si vrem ca cei care au votat sa vada ce fac cei pe care i-au ales sa mearga in Parlament", a spus Adrian Nastase.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.