Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat, ieri, ca nu este deranjat de intentia presedintelui Traian Basescu de a participa in mai multe randuri, anul viitor, la sedintele guvernului, amintind ca prevederile constitutionale permit prezenta sefului statului la reuniunile executivului. "Este dreptul presedintelui sa participe la sedintele de guvern. Daca textul Constitutiei prevede aceasta posibilitate, nu am de ce sa fiu deranjat", a raspuns Tariceanu unei intrebari pe aceasta tema.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca anul viitor va participa frecvent la sedintele guvernului in baza prevederilor constitutionale care precizeaza ca seful statului prezideaza sedintele executivului la care participa. De asemenea, Basescu a precizat ca isi va face bilantul pe anul 2005 in luna ianuarie a anului viitor, inaintea deschiderii sesiunii parlamentare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.