Premierul Calin Popescu Tariceanu prezinta astazi, in fata celor doua Camere legislative reunite, un raport cu tema "Pregatirea aderarii la Uniunea Europeana - prioritate a Guvernului Romaniei in 2005. Progresele obtinute, drumul de parcurs". Conducerile Camerei Deputatilor si Senatului au decis, ieri, ca acest raport sa fie prezentat parlamentarilor, dupa sedinta solemna a Parlamentului consacrata implinirii a 16 ani de la Revolutia din Decembrie 1989.

Tot astazi, deputatii si senatorii vor trebui sa analizeze in aceeasi sedinta comuna 30 de puncte inscrise pe ordinea de zi. Parlamentarii vor avea, astfel, de analizat printre altele si rapoartele privind activitatea desfasurata de SRI in anii 2002, 2003 si 2004 si rapoartele comisiei SRI, rapoartele pe 2004 ale BNR, Consiliului Legislativ, CSAT, Comisiei de supraveghere a Asigurarilor, precum si propunerea legislativa privind Statutul deputatilor si senatorilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.