Angajatii Senatului si ai Camerei Deputatilor risca sa ramana fara prime de sarbatori. Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a explicat ieri ca angajatii parlamentului care au primit o prima in al doilea trimestru al sesiunii nu vor mai beneficia de prima in cel de-al patrulea trimestru. "Regulamentul institutiei prevede acordarea de prime, insa in cel de-al doilea trimestru nu trebuiau acordate. Vom face recalculari si vom vedea cum rezolvam problema", a declarat Vacaroiu.

O solutie poate fi acoperirea acestor sume din cel de-al treisprezecelea salariu pe care angajatii ar trebui sa-l primesca in ianuarie sau februarie 2006. Nici functionarii Camerei Deputatilor nu se stie daca se vor bucura de aceste prime de Craciun. Desi a declarat ca nu are un raspuns sigur in acest sens, presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, nu s-a aratat prea optimist. "Din cate stiu eu, nu vor primi prime", a afirmat Nastase. Chiar daca nu sunt bani pentru angajati, liderul deputatilor a primit un grup de colindatori din Tulcea, pe care i-a rasplatit cu pachete "pentru adolescenti".

Sursa: Curentul.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.