Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, a criticat bilantul Aliantei de guvernamant si i-a reprosat presedintelui Traian Basescu ca este "seful ocult al Aliantei". Nastase a comentat ieri ca mesajul presedintelui la un an de la guvernarea PNL-PD demonstreaza ca seful statului "este incapabil sa fie presedintele tuturor romanilor" si a opinat ca Basescu "a dat un mesaj partizan, a dat indicatii in calitate de sef ocult al Aliantei". Liderul executiv al opozitiei a spus ca ziua in care actuala putere a prezentat analiza a fost o zi trista, care a insemnat "un sfarsit de an trist al unei guvernari penibile".

Nastase a adaugat ca raportul puterii i-a intarit opinia conform careia activitatea coalitiei reprezinta "o paranteza in istoria Romaniei" si a remarcat ca guvernul Tariceanu nu a inclus in raportul de monitorizare al propriei guvernari cresterea alarmanta a inflatiei si scaderea dramatica a investitiilor straine. Fostul premier a opinat ca anul de guvernare al "guvernului Tariceanu sau al " a fost "un an de scandaluri, de minciuna si de incapacitate de guvernare".

In ceea ce priveste criticile reprezentantilor actualei guvernari la adresa fostului partid de guvernamant, Nastase a remarcat ca liberalii si democratii au preferat sa se uneasca "impotriva trecutului, si nu spre viitor" si a opinat ca atitudinea coalitiei a demonstrat incapacitatea actualei puteri de a prezenta proiecte noi pentru a continua guvernarea. In opinia lui Adrian Nastase, reprezentantii puterii au folosit "afirmatii jenante si penibile" la adresa fostei guvernari PSD. "Nu au fost in stare sa dovedeasca faptul ca au capacitate de guvernare si acum vor sa arate ca au muschi si trompeta", a opinat fostul premier.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.