Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a acuzat puterea ca a transformat campania de ajutorare a sinistratilor intr-un fiasco si a criticat proiectul de vaccinare impotriva rujeolei.

Liderul PRM a anuntat ca va adresa guvernului, cu ajutorul PSD, doua motiuni simple privind atitudinea statului in prevenirea epidemiei de rujeola si in ajutorarea sinistratilor. CV Tudor a acuzat executivul ca nu a utilizat fondurile stranse pentru construirea caselor pentru sinistrati.

"Sa raspunda unde sunt banii pentru sinistrati. S-au strans milioane de euro si dolari si miliarde de lei", a aratat liderul PRM, care a spus ca guvernantii si-au batut joc de sinistrati pentru ca victimele inundatiilor dorm, in mijlocul iernii, "intr-un fel de containere". In ceea ce priveste campania de vaccinare anti-rujeola, senatorul PRM a criticat initiativa comenzilor de vaccinuri din strainatate si a spus ca "bi-vaccinurile" importate au fost ineficiente. Prim-vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a anuntat ca partidul va apela la sprijinul PSD pentru a semna cele doua motiuni, pentru ca PRM nu are suficienti parlamentari sa le initieze.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.