Premierul Victor Ponta a declarat, joi, in plen, dupa votul la proiectele de buget de stat si bugetul asigurarilor sociale de stat pe 2013, ca nu este un buget perfect, dar e cel mai bun pe care tara poate sa-l aiba astazi.

"Va multumesc in numele Guvernului pentru intreaga activitate, pentru toate dezbaterile. Nu este un buget prefect, dar este cel mai bun buget pe care putem sa-l avem astazi", a precizat Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca spera ca, in anul viitor, Romania sa aiba un buget mai bun.

Ulterior, Victor Ponta s-a declarat multumit de adoptarea bugetului de stat in Parlament, el mentionand ca acest buget trebuie sa fie cheltuit cu "grija" si sa se faca economii in anumite zone care permit acest lucru.

"E bine ca avem buget. E bine ca avem un buget votat si acum trebuie sa avem grija sa cheltuim banii cat mai bine, sa mai facem economii, pentru ca sunt zone de unde putem face economii, chiar si din actualul buget si la prima rectificare, care nu poate sa aiba loc inainte de luna iulie, sa reparam acolo unde sunt lucruri de reparat", a spus prim-ministrul.

El a aratat ca le-a multumit parlamentarilor pentru votul dat "pentru ca, pana la urma, dincolo de votul pentru investitura, cel mai important vot este cel pentru buget".

"Am spus un lucru pe care cred ca il stim cu toti - nu e un buget perfect, nu se intampla toate lucrurile pe care ni le doream cu toti, dar este cel mai bun buget pe care puteam sa il facem astazi. Aceasta inseamna ca lucrurile pe care am putut sa le indreptam, le-am indreptat in timpul dezbaterilor parlamentare", a adaugat Victor Ponta.

El a mentionat ca "e normal, pana la un punct si un pic de scena pentru opozitie".

"Opozitia, am vazut inca o data ca este reprezentata de PP-DD si de UDMR. Asta e, nu pot eu sa dau sfaturi altora, dar constat. Ca orice prim-ministru trebuie sa stiu cu cine ma lupt", a mai afirmat premierul Victo Ponta.

Citeste si:
Guvernul propune majorarea salariului minim la 3.700 de lei
Guvernul propune majorarea...

Parlamentul a adoptat, joi, cu amendamente, proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, in favoarea adoptarii proiectului de act normativ propus de Guvern pronuntandu-se 309 senatori si deputati si fiind inregistrate 108 voturi "impotriva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.