Camera Deputatilor a achizitionat 500 de insigne noi, pentru cei 412 deputati validati in legislatura 2012-2016, prin "cumparare directa" de la firma SC Bograve Advertising SRL, pe care a platit 31.000 de lei, respectiv 62 de lei pe bucata.

Potrivit raspunsului pe care Camera Deputatilor l-a dat unei solicitari facute de MEDIAFAX, numarul de insigne noi care a fost comandat a fost de 500 de bucati.

Camera mentioneaza ca pretul platit pentru insigne a fost de 62 de lei pe bucata.

Camera precizeaza, de asemenea, faptul ca furnizorul insignelor este firma SC Bograve Advertising SRL, modul de achizitie fiind cumpararea directa.

"Au fost trimise mai multe cereri de oferta catre mai multe firme, cereri care nu au fost insa onorate, iar unele firme nu indeplineau, in totalitate, cerintele din caietul de sarcini", se precizeaza in raspunsul Camerei Deputatilor.

Potrivit Caietului de sarcini intocmit, insignele au urmatoarea descriere: sunt metalice, realizate prin stantare, compozitie: cupru 88%, aliaj din staniu+aluminiu+plumb 12%; grosime in cant este 2-2,5mm; vibrofinisata si slefuita oglinda; stema, laurii si textul sunt in plan ridicat; fundal satinat cu liniatura fina orizontala; spate sablat cu efect de nisip gros; sistem de prindere "tip bijutier".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.