Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca raportul MCV a fost profund politizat de "emisarii lui Traian Basescu la Bruxelles", iar declaratiile sefului statului privind raportul MCV arata "obsesiile" acestuia.

"Ce spunea doamna Haineala la CSM apare aproape cu punct si virgula in raport. Declaratii facute de Traian Basescu, de Monica Macovei, de Haineala si de altii ca ei apar in acest raport. Este un raport foarte slab, profund politizat pe alocuri. Discutia pe baza raportului este, de asemenea, politizata pentru ca un raport politic nu poate fi discutat tehnic", a mai sustinut Ivan, in replica la declaratiile facute duminica de catre presedintele Traian Basescu, transmite MEDIAFAX.

Catalin Ivan a mai sustinut ca declaratiile sefului statului privind raportul MCV arata "obsesiile" acestuia.

"Este vorba despre obsesiile lui Traian Basescu, lupta obsesiva a lui Traian Basescu cu mogulii imaginari, mogulii rai, nu mogulii buni, de data aceasta este vorba de Ghita si de Voiculescu, obsesia lui Traian Basescu legata de referendumul din vara si de cele 7,4 milioane de voturi impotriva si de lovitura de stat pe care numai Traian Basescu si Monica Macovei au vazut-o si, in al treilea rand, ar mai fi vorba despre grija obsesiva a lui Traian Basescu fata de institutiile care l-au servit de-a lungul acestor ani foarte bine - ANI, DNA, CSM si anumiti procurori", a spus el.

Purtatorul de cuvant al PSD a aratat ca Traian Basescu nu intelege faptul ca el nu mai are caderea sa vorbeasca in numele romanilor din moment ce acestia i-au spus sa plece acasa, ca ocupa abuziv functia de presedinte si ar trebui sa se abtina sa mai vorbeasca in numele romanilor, despre interesul national.

"Daca discutam despre ingradirea libertatii presei, despre incalcarea unor legi in vigoare doar pentru a-i fi mai bine lui Traian Basescu, putem discuta oricum, dar tehnic nu", a conchis Catalin Ivan.

Citeste si: Basescu: Raportul MCV a fost profund politizat, abordarea a fost de multe ori nesincera


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.