Deputatul PNL Dan Radu Rusanu si deputatii PDL Gheorghe Ialomitianu si Andreea Paul au avut, vineri, cateva schimburi de replici in comisiile de buget, Rusanu acuzandu-i ca nu citesc corect cifrele, iar Ialomitianu si Paul replicand-i ca nu e diriginte si e nevoie de o lectie de 7 ani de-acasa.

La dezbaterea bugetului Ministerului Tineretului si Sporturilor, presedintele Comisiei de buget din Camera Deputatilor, Dan Radu Rusanu, le-a spus, in mai multe randuri, deputatilor Gheorghe Ialomitianu si Andreea Paul ca nu au citit corect cifrele de buget.

"Nu sunteti dirigintele meu", i-a spus Ialomitianu lui Rusanu si a adaugat ca el a fost un ministru al Finantelor cu rezultate bune si apreciate international.

Andreea Paul a sustinut, la randul sau, un amendament care era de la Ministerul Agriculturii, ceea ce a starnit vociferari din partea mai multor parlamentari din comisii.

"Imi este rusine de modul in care se comporta colegii nostri. Ar trebui sa facem o lectie de 7 ani de acasa inainte de sedinta. Degeaba incercati sa calariti opozitia, ca nu veti reusi", a spus ea.

Ialomitianu si Paul au explicat ca nu au primit din timp amedamentele de la staff si au solicitat o pauza, dar nu a fost acceptata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.