Premierul Victor Ponta, aflat la Viena pentru o conferinta privind energia, s-a intalnit cu fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, participant la aceeasi conferinta, si a afirmat ca l-a convins pe acesta sa vina in Romania pentru a promova proiecte de eficienta enegetica.

"Am vorbit si l-am convins pe domnul Schwarzenegger sa vina in Romania, pentru ca in spatele celebritatii sale poti prezenta idei extraordinare, cum e aceasta. Si el, de altfel, a spus ca este constient ca e cunoscut in toata lumea din filme si doreste sa promoveze un subiect foarte important, cel al eficientei energetice", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Conferinta R20 despre energie si sustenabilitate, organizata la Viena, este o structura creata de fostul guvernator Arnold Schwarzenegger pentru a sprijini diferite comunitati sa implementeze proiecte de dezvoltare durabila si protejare a mediului.

La conferinta participa si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.