"Noi credem ca este absolut necesar sa despartim apele. In momentul in care esti parlamentar te ocupi de legiferare, nu ai slujba dubla! Si de aici o sa vedeti mai departe cum procedam", a precizat, intr-o conferinta de presa, Mihai Razvan Ungureanu, transmite MEDIAFAX.

El a evitat sa dea exemple de parlamentari care ar fi si agenti sub acoperire. "Nu am ce exemple sa va dau, va spun ce urmeaza sa facem", a spus Ungureanu la intrebarile ziaristilor pe aceasta tema.

Liderul FC a aratat ca ar trebui intrebati parlamentarii insisi. "Cred ca ar trebui intrebati parlamentarii insisi luati pe rand. Initiativa noastra este menita sa transforme Parlamentul dintr-o institutie lipsita de credibilitate, dintr-o institutie in care se pot intampla cum s-au intamplat si in vara migrari masive de parlamentari dintr-o parte in alta a spectrului politic, intr-o institutie credibila, solida, care este asezata pe spatele unor oameni politici responsabili si cu biografie curata", a precizat Mihai Razvan Ungureanu.