Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, referindu-se la declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu, ca nu e deloc convenabil pentru un partid sa ia decizii si de a doua zi unul sau altul sa le puna in discutie, deoarece induce neclaritate, afecteaza pozitia si credibilitatea partidului.

Intrebat daca la sedinta de luni a conducerii PNL s-a cerut demisia lui Calin Popescu Tariceanu, Antonescu a raspuns negativ.

"Nu s-a discutat, de asemenea, despre demiterea sau demisia lui Calin Popescu Tariceanu, despre excludere. S-a discutat despre situatia in care declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu si, dupa aceea, toata discutia din presa au pus PNL", a aratat Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Chestionat daca s-a dat vreun vot privind propunerea lui Tariceanu, Antonescu a subliniat ca acesta nu a formulat nicio propunere.

"Nu se poate vota, nu se poate decide asupra a ceva ce nu se propune. Au existat o serie de reactii publice a multor organizatii din partid, a tuturor membrilor Biroului Politic, cu exceptia domnului Tariceanu, a organizatiei de tineret, a presedintilor de consilii judetene. Ei au incercat din nou sa ii explice domnului Tariceanu niste lucruri simple si care in mod normal ar trebui intelese fara a fi explicate. Ma tem ca n-au reusit, dar discutia a fost si ramane perfect civilizata, perfect statutara", a spus el.

Citeste si: Tariceanu: Propun ca in PNL sa aiba loc un scrutin pentru desemnarea candidatului la Presedintie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.