Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca senatorul Dan Voiculescu a facut o "marota" din suspendarea presedintelui Traian Basescu, fiind vorba despre "o framantare interna" a liderului PC.

Blaga a adaugat ca deciziile Curtii Constitutionale precizeaza in ce conditii poate fi suspendat Traian Basescu.

Intrebat in legatura cu ideea lui Dan Voiculescu de a-l suspenda a treia oara pe Traian Basescu, Vasile Blaga a spus ca "a facut o marota domnul Voiculescu din suspendarea presedintelui Traian Basescu".

"Numai de instabilitate mai are nevoie Romania, restul le are pe toate. Sunt copilarii si imi pare rau ca unul dintre liderii de varf, am impresia ca uneori el conduce USL, are astfel de porniri(...) Nu asta e tema, cred ca este o framantare interna a domniei sale", a adaugat Blaga.

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a afirmat, duminica seara, ca sustine o a treia suspendare a presedintelui Traian Basescu si ca nu crede intr-o coabitare a acestuia cu Uniunea Social-Liberala.

"Eu cred ca Basescu nu va incheia al doilea mandat si ca probabil se va ajunge la inevitabilul din 2007, respectiv suspendarea si demiterea. Asta este singura solutie ca Romania sa se dezvolte in liniste. Voi sustine aceasta solutie", a spus Voiculescu.

Citeste si: Antonescu: Nu discutam suspendarea presedintelui in lipsa incalcarii Constitutiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.