Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a cerut Politiei Rutiere si Inspectoratului General al Politiei "niciun fel de mila" fata de soferii care nu respecta indicatiile in trafic, aratand ca in ultimele ore au fost sesizate numeroase cazuri in care acestia au fortat accesul pe drumurile blocate.

Ministrul a aratat ca in ultimele ore au fost aplicate un total de 1.329 sanctiuni pentru soferii care nu au respectat indicatiile politiei si au fortat intrarea pe drumurile blocate de autoritati.

"Cele 1.329 de sanctiuni date de catre Politia Rutiera demonstreaza in continuare indisciplina conducatorilor auto: continua sa forteze sa treaca, nu respecta cele stabilite de politie. Cer Politiei Rutiere si Inspectoratului General al Politiei niciun fel de mila", a spus Stroe, la Comandamentul de iarna convocat la Guvern, transmite MEDIAFAX.

El a remarcat insa ca, din totalul sanctiunilor aplicate, una singura a fost pentru lipsa anvelopelor de iarna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.