Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au fost huiduiti, joi, la Iasi, de cateva persoane care participau la manifestarile prilejuite de Unirea Principatelor Romane, care au strigat: "Hotii! Hotii", un alt grup huiduind si cand consilierul prezidential Iulian Chifu a depus o coroana de flori.

Potrivit MEDIAFAX, cateva persoane care au participat la festivitatile dedicate Unirii Principatelor Romane de la Iasi i-au huiduit pe liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, in timp ce dadeau mana cu oamenii.

Dupa sustinerea discursurilor si dupa ce s-au prins in Hora Unirii, premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, s-au indreptat catre oamenii care au asistat la manifestari pentru a da mana cu acestia.

La un moment dat, cateva persoane au inceput sa strige "Hotii! Hotii", una dintre acestea spunand: "Banditilor, hotilor, la puscarie!".

Victor Ponta si Crin Antonescu nu le-au raspuns celor cateva persoane si au continuat sa dea mana cu ceilalti oameni. Multi dintre cei prezenti le-au cerut liderilor USL locuri de munca, pensii si salarii mai mari.

De asemenea, cand s-a anuntat ca va fi depusa o coroana de flori de cate consilierul prezidential Iulian Chifu, din multime s-au auzit huiduieli.
Dupa discursurile de pe scena din Piata Unirii, oficialitatile au depus coroane de flori la mormantul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.