Dupa ce Traian Basescu a afirmat ca isi va scurta mandatul daca cei 588 de parlamentari vor demisiona, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca este de acord sa-si dea demisia doar cei care au intrat "fraudulos" in Parlament.

"Sunt de acord sa-si dea demisia toti parlamentarii care au intrat fraudulos, fara sa ia 50% plus unu din voturi. Toti acesti oameni sa-si dea demisia, si atunci Parlamentul ar intra in limitele bunului-simt si ale normalitatii", a declarat Zgonea, potrivit realitatea.net.

De asemenea, presedintele Camerei Deputatilor a afirmat ca Parlamentul a fost "umplut" de cei care au castigat un mandat de abia la redistribuire.

"Sustin ca toti deputatii care au intrat la a doua sau a treia redistribuire si care au umplut Parlamentul si ne-au facut de rusine sa paraseasca Parlamentul, sa-si dea demisia. Sa ramana cei care au 50% plus unu din voturi, iar in judetele in care se face redistribuirea sa fie redistribuirea normala ca sa se ocupe numarul de mandate care sunt in judetul respectiv. In rest, acasa!", a mai adaugat Valeriu Zgonea.

Citeste si: Basescu, despre comasarea alegerilor: Sunt gata sa-mi depun mandatul simultan cu cei 588 de parlamentari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.