Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca, din punct de vedere formal, ACD si PSD pot candida si separat la alegerile europarlamentare din 2014, iar daca vor merge sub sigla USL, fiecare se va indrepta spre grupurile propriilor familii politice europene.

"Sigur ca putem, cu acel prilej, sa candidam si pe liste separate, din capul locului", a spus Antonescu, la Antena 3, raspunzand unei intrebari daca PNL va mai merge alaturi de PSD sub sigla USL la scrutinul pentru Parlamentul European de anul viitor.

Potrivit MEDIAFAX, el a adaugat ca, din punct de vedere formal, sunt posibile ambele variante, insa decizia se va lua mai tarziu, fiindu-i greu sa aprecieze in acest moment.

"Sigur, in conditiile in care mergem impreuna, dupa alegeri liberalii se duc la liberali, la familia politica, la grupurile politice europene. Liberalii se duc la liberali, pesedistii se duc la socialisti si conservatorii cum se vor decide, probabil ca tot la liberali", a mai spus Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.