Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, intrebat daca va discuta despre excluderea lui Sever Voinescu din PDL, ca nu este preocupat sa dea afara pe nimeni din partid, el mentionand totodata ca sunt si alte sanctiuni si ca PDL are nevoie de toti oamenii.

"Nu ma preocupa sa dam afara pe nimeni din partid. O sa am o discutie si cu domnul Sever Voinescu, organizatia de la Constanta si-a mentinut punctul de vedere, o sa am o discutie cu domnia sa, sunt si alte sanctiuni, avem nevoie de toti oamenii", a precizat Vasile Blaga, inainte de sedinta PDL, intrebat in legatura cu o eventuala excludere din partid a lui Sever Voinescu.

Potrivit MEDIAFAX, el a adaugat ca nu l-a invitat pe Sever Voinescu la sedinta BPN deoarece acesta nu mai este membru si ca o sa aiba o discutie cu acesta.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, declara, joi, la Constanta, ca Sever Voinescu nu este o tinta pentru partid, dar ca situatia acestuia va fi analizata in cadrul Biroului Permanent National dupa ce democrat-liberalii constantenii l-au acuzat ca a facut campanie unui contracandidat al liderului PDL Constanta, Gigi Chiru.

"Pentru noi nu este o tinta Sever Voinescu, nu asta este problema. Problema este, si surprinderea si durerea chiar ca am sesizat un coleg de-al nostru, chiar din conducerea partidului, la un moment dat vicepresedinte, a facut campanie pentru un contracandidat de-al nostru ceea ce nu s-a mai intalnit, nu s-a mai vazut in viata politica romaneasca. Am luat datele necesare, o sa discutam cu domnia sa, atat va putem spune astazi si o sa discutam in Biroul Permanent National", a spus Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.