Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu are de reprosat nimic celulei de criza de la MAE in privinta crizei ostaticilor, el sustinand totodata ca romanul dus la spital nu a putut fi salvat si le-a spus jurnalistilor: "Daca intelegeti bine, daca nu, faceti ce vreti".

Ponta a spus, referindu-se la cel de-al doilea roman care a murit in Algeria, ca nimeni nu a avut informatii, nici autoritatile britanice, despre ceea ce s-a intamplat cu acesta in spital, transmite MEDIAFAX.

Premierul a mai spus ca nu are nimic sa reproseze celulei de criza din MAE.

"Nu am nimic sa reprosez celulei de criza din MAE, ci, dimpotriva, au gestionat profesionist, corect, tot ce trebuia gestionat si cu informarea mea nu au fost date publicitatii informatii inainte de a anunta familiile", a afirmat Ponta.

El le-a mai spus jurnalistilor, referindu-se la cel de-al doilea roman care si-a pierdut viata: "A fost salvat de catre autoritatile algeriene, dus la spital si, din pacate, la spital nu a putut fi salvat. Daca intelegeti bine, daca nu, faceti ce vreti".

Doi romani si-au pierdut viata in urma atacului terorist din Algeria, in timp ce alti trei s-au salvat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.