Un sfert dintre actualii deputati au solicitat pana acum sume pentru cazarea in regim particular, respectiv 101 parlamentari din cei 412 membri ai Camerei Deputatilor, insa 200 dintre acestia au optat pentru cazarea in regim hotelier, conform unei situatii transmise la solicitarea MEDIAFAX.

Camera Deputatilor precizeaza ca 301 deputati si-au clarificat optiunea pentru cazare, dintre care 101 au optat pentru cazarea in alte spatii decat cele de la hotelurile care au contract cu institutia.

Astfel, acestia au optat pentru obtinerea a 70% din tariful minim practicat de unitatile hoteliere, respectiv circa 133 de lei/noapte.

Intre parlamentarii care au solicitat sume pentru cazarea individuala se numara inclusiv presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, care se afla pe lista demnitarilor care beneficiaza de locuinta din partea RA-APPS.

Totodata, intre cei care beneficiaza de cazare asigurata de Camera Deputatilor se numara si alti ministri, precum cel al Transporturilor, Relu Fenechiu (hotel), ministrul Apararii Mircea Dusa (hotel), ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu (chirie), ministrul delegat pentru ape si paduri, Lucia Varga (hotel), ministrul delegat pentru intreprinderi mici si mijlocii, mediul de afaceri si turism, Maria Grapini (hotel), ministrul delegat pentru energie, Constantin Nita (hotel) si ministrul delegat pentru dialog social, Doina Pana (hotel).

De asemenea, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a optat pentru cazarea in regim particular, in timp ce fostul ministru al Mediului, Laszlo Borbely, a preferat cazarea la hotel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.