Liderul deputatilor PDL, Mihai Stanisoara, a declarat ca propunerile de modificare a Statutului deputatilor si senatorilor nu au fost negociate cu Partidul Democrat Liberal.
"Noi am primit propunerile ieri dupa-amiaza (n.r. miercuri) la grupul parlamentar, aceste propuneri nu au fost discutate, negociate cu noi. Le-am distribuit parlamentarilor partidului si membrilor conducerii. Fiecare isi va spune punctul de vedere, iar luni dupa-amiaza ne vom intalni pentru a avea o pozitie comuna. Ca principiu, insa, ne vom mentine principiul de a nu obstructiona justitia", a declarat Stanisoara, potrivit realitatea.net.

Daca proiectul de modificare a Statutului parlamentarilor va fi aprobat, senatorii si deputatii aflati in conflict de interese si in cazul carora a fost emisa o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila vor fi sanctionati cu interzicerea participarii la lucrari pentru maximum sase luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.