Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, intrebat in legatura cu faptul ca lideri ai PDL au cerut organizarea Conventiei partidului mai devreme, ca deciziile organizatorice au fost luate in structurile statutare, aproape in unanimitate, si nu pe bloguri.

"Deciziile vizavi de organizarea Conventiei Nationale a partidului si, inainte a Consiliului National, au fost luate in structurile partidului structuri statutare, nu pe bloguri. Sa ne amintim ca Colegiul Director din decembrie la care au participat si colegi care nu sunt membri ai Colegiului si au dorit sa-si spuna punctele de vedere, a luat decizia aproape in unanimitate. Deci o sa avem in 23 februarie Consiliul National de Coordonare care va stabili data conventiei", a precizat Blaga, intrebat in legatura cu faptul ca lideri ai PDL au spus ca e necesara organizarea Conventiei mai devreme.

Potrivit MEDIAFAX, Blaga a mai adaugat ca el are o singura pretentie si anume ca la Conventia Nationala sa fie prezenti 5.000 de participanti din toate structurile partidului.

"In acelasi timp, eu am o singura pretentie: daca tot vorbim de baza partidului, imi doresc sa fie o conventie cu 5.000 de participanti din toate structurile implicate ale partidului", a aratat Vasile Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.