Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca situatia lui Sever Voinescu va fi discutata, joi, la Constanta, si ca saptamana viitoare in BPN se vor face "propunerile necesare", iar liderul PDL Constanta, Gigi Chiru, a spus ca Voinescu trebuie exclus din formatiune.

Presedintele PDL Constanta, Gigi Chiru, a declarat, luni, inainte de sedinta BPN, ca el si organizatia Constanta considera ca Sever Voinescu ar trebui demis din partid pe motiv ca acesta s-a implicat in campania candidatului PP-DD.

"Astept decizia BPN si probabil ca in cursul saptamanii viitoare sau saptamana aceasta conducerea BPN se va deplasa la Constanta si vom discuta acolo toate aspectele, inclusiv implicarea lui Sever Voinescu in campanie. Atat eu cat si organizatia Constanta consideram ca domnul Sever Voinescu ar trebui demis", a precizat Gigi Chiru.

Potrivit MEDIAFAX, el a spus ca Sever Voinescu s-a implicat in campania candidatului PP-DD si ca astfel de acte nu trebuie tolerate indiferent din partea cui vin in interiorul structurii de partid.

La randul sau, Vasile Blaga a spus, inainte de sedinta BPN, ca exista o solicitare din partea organizatiei Constanta de excludere a lui Sever Voinescu, dar aceasta se va discuta, joi, la Constanta cand se va analiza situatia din filiala.

"Numai departe decat joi cand vom analiza situatia din Constanta pe baza unui program stabilit o sa discutam la fata locului si dupa ce vom avea toate punctele de vedere luni o sa facem propunerile necesare in BPN, astazi nu", a precizat Blaga intrebat daca se va discuta in sedinta BPN de astazi excluderea lui Sever Voinescu.

Intrebat daca Voinescu se situeaza in afara partidului din actiunile sale, Blaga a raspuns: "Nu m-as fi asteptat de la un coleg din conducerea partidului, era vicepresedinte, sa faca campanie pentru un candidat de la alt partid. Dar discutam toate lucrurile acestea cu toate datele saptamana viitoare".

El a adaugat ca nu vrea sa ingradeasca nimanui dreptul la opinie dimpotriva dar ca din punct de vedere al partidului ar fi corect ca aceia care au ceva de spus sa spuna in interior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.