Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat, joi, ca in cazul controalelor declansate la toate inspectoratele de politie din tara este urmarita partea care se vede mai putin si care tine de comportament.

"Sa terminam odata, trebuie sa rupem pisica! Inteleg ca vor mai fi niste probleme pe la Ilfov, pe la Sibiu, dar nu stiu inca, asteptam rezultatele verificarilor", a spus ministrul Radu Stroe, la intrarea in sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit MEDIAFAX, ministrul a subliniat ca in Romania sunt 52.000 de politisti si el trebuie sa apre demnitatea acestor oameni.

"Aceste cazuri sunt doar cateva, doua, sapte, zece, 20, 50, nu stiu poate 100, dar ei sunt 52.000. Prin urmare eu trebuie sa apar demnitatea institutiei si a acestor oameni care muncesc zi si noapte", a spus ministrul de Interne.

Intrebat daca intentioneaza sa faca schimbari la conducerea Politiei Romane in urma scandalurilor din ultima perioada, Radu Stroe a spus ca nu a luat inca o decizie.

"Nu stiu inca, vom vedea cum se descurca (seful Politiei Romane, Petre Toba, n.r.) in perioada urmatoare", a declarat Radu Stroe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.