Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, marti, ca in aceste zile a cazut masca de pe fata USL, care a dat startul majorarii taxelor si impozitelor, introducerii impozitului forfetar, aratand ca PDL cere clarificarea rapida a balbaielilor legislative in acest sens.

"In aceste zile a cazut masca de pe fata USL, un USL care a avut o masca in opozitie, a avut o masca in cele 8 luni de guvernare din 2012. Vedem astazi fata reala a USL, dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta si au fost votati de majoritatea romanilor", a spus intr-o conferinta de presa, Flutur, adaugand ca USL a dat startul majorarii impozitelor si taxelor si al introducerii de taxe si impozite noi si anunta introducerea impozitului forfetar, pe care l-au blamat si l-au criticat foarte mult.

Potrivit MEDIAFAX, el a adaugat ca reprezentantii USL "au arhivat, au camuflat tendinta, prin septembrie, de majorare a taxelor si impozitelor, pentru ca intrau in campanie electorala", iar PDL "cere intrarea in legalitate si sa nu se ia castanele fierbinti cu mana primarilor".

"In al doilea rand, cerem clarificari in ceea ce priveste acest posibil impozit forfetar, nu inainte de a va aduce aminte cat de vehementi au fost cei din USL atunci cand a fost introdus de catre PSD, in 2009, impozitul forfetar. Spunea atunci actualul ministru al Turismului si IMM-urilor, din cate imi amintesc, ca este perna pusa pe gura Intreprinderilor Mici si Mijlocii care le sufoca", a mai spus Flutur.

"PDL cere USL si sa se tina de cuvant cu promisiunile din campania electorala, si anume reducerea TVA si a impozitului pe profit", a adaugat Flutur.

El a mai aratat ca PDL va depune amendamente la legea bugetului de stat pe 2013 in directia masurilor de crestere economica si relaxare fiscala.

"Comisiile noastre si departamentele noastre de specialitate lucreaza in momentul de fata la aceste amendamente mari care se refera in primul rand la capitolul economic de relaxare fiscala si va vor fi prezentate si vom avea si amendamente concrete pe zone, pe judete, pentru dezvoltare si in special la capitolul investitii", a mai spus liderul PDL.

"PDL indeamna USL sa renunte sau sa lase aceasta batalie de impartire a celor peste 3.000 de functii, cum scrie presa in aceste zile, sa ne prezinte strategia de dezvoltare economica, bugetul de stat si sa se tina de cuvant cu ceea ce au promis, pentru ca in felul asta au ajuns la putere si patru ani ei trebuie sa se descarce de vot", a adaugat el.

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

Flutur a aratat ca se cosmetizeaza taxa auto in timbru de mediu, care a fost vehement criticata de lideri ai USL in decursul timpului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.