Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marti, ca "sunt multi doritori" pentru a reprezenta PDL la alegerile prezidentiale, insa candidatul la Presedintie "isi castiga desemnarea de la partid si electorat, nu o primeste sau este numit de cineva".

"Candidatul la Presedintie al PDL trebuie sa genereze emotie si entuziasm atat la nivelul celor care il voteaza, cat si la nivelul celor care alearga dupa voturi. In opinia mea, preocuparea trebuie sa fie nu despre ce trebuie facut, ci despre cum trebuie facut pentru a avea cel putin un candidat care sa joace finala prezidentiala, daca nu chiar sa o castige. Stiu ca sunt foarte multi doritori, insa candidatul la Presedintie isi castiga desemnarea de la partid si electorat, nu o primeste sau este numit de cineva", a precizat Turcan, pentru MEDIAFAX.

In opinia sa, "a avea un candidat la Presedintie cunoscut din timp este dezideratul oricarui om politic responsabil".

"Problema PDL si a altor oameni de dreapta este sa gaseasca acel candidat la Presedintie care sa mobilizeze energiile electoratului de dreapta in special, sa aiba o credibilitate crescuta in randul intregului electorat, precum si potential de crestere la nivelul acestuia. Un alt aspect, care nu este deloc de neglijat, este cel legat de capacitatea acestui candidat de punere in miscare a motoarelor de partid locale", a mai spus Raluca Turcan.

Citeste si: Flutur: PDL are evident responsabilitatea sa desemneze candidat la Presedintie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.