Presedintele FC, Mihai Razvan Ungureanu, a criticat faptul ca proiectul bugetului de stat pe 2013 va fi inaintat Parlamentului pe 21 ianuarie, si nu pe 15 ianuarie cum fusese anuntat initial si a aratat ca bugetul pe 2013 "va fi de o severitate care va face ca guvernele Boc sa arate minunat".

"Proiectul de buget care a fost anuntat ca va fi inaintat catre Parlament pe 15 ianuarie va fi inaintat catre Parlament cu o saptamana mai tarziu, pe 21. In situatia aceasta, cine umfla de fapt vacanta parlamentara? Parlamentul este pregatit, cel putin in ceea ce priveste parlamentarii opozitiei, sa porneasca oricand dezbaterea pe proiectele de lege pe care guvernantii urmeaza sa le adreseze catre Parlament. Problema nu este a vacantei parlamentare, ci a promptitudinii si a seriozitatii cu care guvernantii trimit proiectele de lege catre Parlament. Opozitia este pregatita oricum sa lucreze", a spus Ungureanu intr-o conferinta de presa.

Potrivit MEDIAFAX, el a aratat ca FC va avea amendamente la proiectul de buget de stat pe anul 2013 si se va consulta si cu parlamentarii PDL pe seama acestor amendamente.

Potrivit lui Mihai Razvan Ungureanu, reprezentantii FC vor critica proiectul de buget de stat in legatura cu modul in care acesta satisface "exigentele cetatenilor si ale mediului de afaceri din Romania".

"Nu ar fi doar o critica de ordinul expunerii amendamentelor, care are sensul ei in dezbaterea parlamentara, o vom amplifica la nivelul modului in care acest buget, care va fi de o severitate care va face ca guvernele Boc sa arate minunat, urmeaza sa acopere minimele asteptari ale cetatenilor", a mai spus Mihai Razvan Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.