Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca a platit "destul" din datoriile istorice acumulate de PSD, el aratand ca tinta sa este de a ajunge la "deficit zero".

"Am platit destul din datoriile istorice, din fericire. Sper sa las partidul fara datorii. Deficit zero, asta e tinta", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca, asa cum se intampla in cazul oricarui partid, trebuie sa se insiste pentru plata cotizatiilor, precizand ca acesta nu vor fi majorate, ci doar "incasate".

"Ca la orice partid, trebuie sa insisti ca oamenii sa plateasca cotizatiile. Nu crestem cotizatiile, le vom incasa", a spus Ponta.

El a precizat ca ideea de a cumpara sediul central este inca in vigoare si ca aceasta achizitie nu a avut loc pana acum din cauza problemelor de creditare, nicio banca neavand intentia de a credita PSD, care avea datorii si conturi blocate.

"Am avut o problema pe credit: nimeni nu dadea credit cat aveai datorii si conturi blocate", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.