Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Guvernul poate publica marti Ordonanta privind taxele, pentru ca presedintele Traian Basescu a promulgat vineri Legea de abilitare a Executivului, care intra in vigoare la trei zile de la publicare.
Potrivit MEDIAFAX, intrebat daca se va emite saptamana aceasta Ordonanta simpla privind taxele, Ponta a raspuns: "Domnul Boc ramane tot domnul Boc. Nu se schimba niciodata. Stie foarte bine - sau ar trebui sa stie, ca a fost prim-ministru vreo trei ani, din pacate, asta e - stie foarte bine ca presedintele Basescu, idolul domniei sale, a promulgat Legea privind abilitarea Guvernului vineri. Legea intra in vigoare la trei zile dupa publicare. Deci, maine pot sa public ordonanta. Sunati-l la Cluj pe domnul profesor de Drept constitutional Emil Boc si explicati-i inca o data ca, desi nu stie - ca nu a fost prim-ministru, de unde sa stie? - asa se intampla cu ordonantele".

Citeste si: Guvernul ii explica lui Boc de ce OG pe taxele locale nu a fost adoptata inca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.