Parlamentul se va reuni incepand cu 21 ianuarie in sesiune extraordinara, a anuntat premierul Victor Ponta, precizand ca a discutat cu presedintii celor doua Camere parlamentare pe aceasta tema si cerand ministrilor sa pregateasca atat bugetul, cat si alte legi care trebuie urgent adoptate.

Potrivit MEDIAFAX, anuntul a fost facut de premier in sedinta de Guvern, in contextul in care acesta spunea ministrilor ca intentioneaza sa discute despre proiectul de buget pentru acest an cu toate grupurile parlamentare, precum si cu institutiile financiare internationale.

"Incepand cu data de 15 avem discutiile cu creditorii nostri internationali pe proiectele pe care noi le avem si am discutat cu cei doi presedinti ai Parlamentului, incepand cu 21 ianuarie Parlamentul va fi inapoi la treaba, in sesiune extraordinara. Asta inseamna pentru fiecare dintre dumneavoastra nu doar bugetul, ci tot ceea ce aveti din partea de ordonante simple, legi urgente de aprobat in Parlament, sa luati legatura cu comisiile parlamentare pentru a putea adopta aceste legi in Parlament", le-a spus Ponta ministrilor.

La finele anului trecut, premierul a anuntat ca discutiile din Parlament privind proiectul de buget vor incepe la 14 ianuarie, iar votul final este estimat sa fie acordat la sfarsitul lunii ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.