Elena Udrea a precizat ca petrecerea de Revelion la care a participat alaturi de Traian Basescu a fost una cu muzica, dans si voie buna.

Fostul ministru al Dezvoltarii a adaugat ca dupa Revelionul organizat la restaurantul unui hotel din Covasna a mai petrecut alaturi de presedinte inca o ora la vila de protocol pentru a bea o cafea, scrie rtv.net.

"A fost o petrecere frumosa. Nu m-am asteptat pentru ca a fost o alegere de ultim moment venirea la Covasna. Au fost foarte multi turisti, petrecere cu muzica, cu voie buna, dans, asa cum au petrecut multi romani", a declarat Elena Udrea.

Intrebata daca la finalul petrecerii a continuat discutiile cu seful statului, Udrea a raspuns ca intalnirea a continuat la vila de protocol.

"Am mai stat o ora pentru cafea si sa povestim cumva seara de Revelion. Cei care stateam la hotel ne-am intors la locul de cazare", a adaugat Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.