Victor Ponta a trasnmis, luni, un mesaj cu ocazia Noului An. Potrivit comunicatului emis de executiv, datoria Guvernului pentru 2013 este de a se ridica "la inaltimea increderii primite".

"Guvernul Romaniei ureaza tuturor romanilor sa aiba un 2013 mai bun, mai prosper, un an cu mai multa solidaritate si unitate. Romanii merita mai mult decat au avut in ultimii ani iar statul roman este dator sa fie mai eficient, mai corect, mai puternic si mai onest cu cetatenii sai. Pentru Guvernul Romaniei anul 2013 va fi unul plin de provocari, cea mai mare dintre toate fiind aceea de a-si indeplini angajamentele luate si de a sprijini romanii in aceste vremuri dificile", se arata in comunicatul Guvernului.

Programul de guvernare al USL: Salariu minim de 1200 de lei! Sa-i mai credem?

Potrivit mesajului transmis de catre Victor Ponta, anul care se incheie a fost unul al conflictelor, premierul subliniind ca asteapta de la 2013 o Romanie in care sa conteze mai mult bunul simt si dreptatea.

"Am depasit un an al conflictelor și al victoriei impotriva trecutului. Avem sansa de a incepe sa construim, in 2013, o noua Romanie, in care sa reparam ce s-a gresit in ultimii ani, in care sa dam romanilor mai multe motive de mandrie si de incredere, si in care sa conteze mai mult corectitudinea, bunul simt si dreptatea. Traversam impreuna o perioada grea inca, dar solidaritatea romanilor s-a simtit in acesti ani poate mai mult ca oricand. In anul care vine este datoria noastra sa dam un sens sperantelor pe care romanii si le-au cladit in 2012 si sa ne ridicam la inaltimea increderii primite. La cumpana dintre ani, transmitem tuturor romanilor urari de sanatate si fericire, precum și cele mai calde ganduri de bine, in perspectiva unui 2013 pe care ni-l dorim cu totii mai bun", afirma primul-ministru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.