Guvernul va organiza la 3 februarie alegeri pentru ocuparea posturilor vacantate la Consiliul Judetean Teleorman si in noua localitati, premierul Victor Ponta afirmand ca spera ca aceste alegeri sa fie singurele ce urmeaza sa fie organizate anul viitor.

Potrivit MEDIAFAX, la Consiliul Judetean Teleorman, postul de presedinte a fost vacantat odata cu numirea lui Liviu Dragnea in Parlament si Guvern.

"Pe 3 februarie sunt alegeri pentru functiile vacantate in structurile locale si anul viitor gata cu alegerile. Da, anul viitor ne mai tinem si de treaba, nu doar de alegeri", a spus Ponta in sedinta de guvern, moment la care insa ministrul de Interne, Radu Stroe, a completat spunand : "Cine stie ce ne rezerva viata".

Ponta si-a continuat ideea spunand ca vrea ca anul viitor sa ii rezerve linistea necesara pentru a se ocupa doar de administratie si mai putin de alegeri, amintind ca in 2014 sunt deja programate alegeri (prezidentiale-n.r.), astfel incat un an de pauza este binevenit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.