Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, vor petrece Craciunul la Predeal, unde au sosit in acest week-end.

Traian Basescu a declarat duminica, de la Predeal, ca el nu mai are griji in acest moment, grijile fiind pe umerii Guvernului si a majoritatii Parlamentare, scrie hotnews.ro.

"Mos Craciun? Sper sa imi aduca liniste. (...) Grijile sunt la Guvern, eu nu mai am griji. La Guvern, la marea majoritate parlamentara, in niciun caz nu sunt la mine."

Presedintele a semnat decretul de numire a noului Cabinet. "Sunteti condamnati la succes"

"Din punct de vedere economic, (2013 - n.red.) e un an riscant, din punct de vedere politic nu poate sa ne puna probleme pentru ca aven o majoritate uriasa si un guvern cu o sustinere populara si parlamentara extraordinara" care ii va permite sa indeplineasca ceea ce si-a propus prin programul de guvernare, a declarat Traian Basescu.

Intrebat daca pregateste surprize in aceasta perioada, Traian Basescu a raspuns: "Suprize face Mos Craciun, iar Guvernul poate fi un Mos Craciun, sa faca surprize placute."

Seful statului le-a urat romanilor, cu aceasta ocazie, sa aiba "pace in familii, bucurie, sperante si sa se distreze", adaugand ca viata nu consta doar din suparari si certuri ci si din bucurii si relaxare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.