Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca este absolut increzator ca pana in 2016 PNL si PSD vor sta impreuna, mentionand ca stie foarte bine ca sunt multe "bocitoare, cobitoare de la nasterea USL".

Crin Antonescu a fost intrebat despre faptul ca multi nu dau sanse ca PNL si PSD sa stea mult impreuna, fiindu-i solicitat sa precizeze cat timp crede ca cele doua partide vor fi alaturi, scrie MEDIAFAX.

"Atat cat e nevoie, cat sa ne putem desparti strangandu-ne mana si sa ne despartim cu fruntea sus fata de alegatori. Eu stiu foarte bine ca sunt multe bocitoare, cobitoare de la nasterea acestei Uniuni Social-Liberale. In fiecare zi mi s-a pronosticat despartirea, ruptura. Eu sunt absolut increzator ca pana in 2016, adica patru ani, un ciclu de guvernare, un ciclu angajat prin acest program, prin tot ceea ce noi am spus, avem maturitatea si forta sa ramanem", a raspuns Crin Antonescu.

El crede ca ziua de vineri in care a fost investit Guvernul a aratat ca partidele din USL pot sa rezolve "chiar crize care pot izbucni intr-o discutie directa", deoarece nimeni nu-si ingaduie sa dezamageasca oameni.

"Eu stiu foarte bine, nu are rost sa prezint in mod idilic: vor urma patru ani in care imbratisarea liberal-socialista va fi de nedezlipit. Nu, va fi un ciclu de guvernare cu greutati, insa noi am reusit sa punem acesti oameni impreuna, am reusit sa fim impreuna si asa cum am reusit sa facem un program echilibrat putem sa avem si o guvernare sub semnul pragmatismului si nu sub semnul unei ideologii sau partizanat foarte ingust", a adaugat Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.