Deputatul Ion Stan a demisionat din PSD.

[UPDATE] Ion Stan si-a inaintat demisia la Organizatia PSD Dambovita, al carui membru era.

"Domnule presedinte, subsemnatul Stan Ion membru al PSD din anul 1995 va rog sa luati nota de demisia mea definitiva, irevocabila si neconditionata din Partidul Social Democrat pe care l-am slujit cu abnegatie si devotament timp de 17 ani obtinand de 4 ori mandat de parlamentar cu o larga majoritate", scrie in demisia inaintata de Stan, potrivit MEDIAFAX.


"Mi s-a spus ca sunt probe clare pentru ridicarea imunitatii. Solutia este dincolo de indepartarea sa din PSD, sper ca domnia sa sa-si dea demisia din Parlament. Lucrul asta ne va afecta rapoarte internationale. Nu am apucat sa am o discutie cu fiecare dintre parlamentari, am anuntat public decizia politica a PSD", a declarat Ponta, potrivit realitatea.net.

Camera Deputatilor a respins, vineri, prin vot, ridicarea imunitatii deputatului PSD Ion Stan, au declarat surse din randul parlamentarilor care participa la numararea voturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.