Victor Ponta a explicat, vineri, ca, asa cum a gandit el structura Guvernului si cum va ramane, ANAF nu are alt loc decat la Ministerul Finantelor, CNADNR merge la ministrul pentru Proiectele de Infrastructura, in timp ce prefectii trec in coordonarea sa directa, ramanand la Interne.

"ANAF nu are alt loc decat la Finante, alaturi de buget", a anuntat Ponta, potrivit MEDIAFAX.

"CNADNR merge la ministrul pentru Marile Proiecte pentru Infrastructura si Investitii Straine, urmand ca in cel mai scurt timp, cand se rezolva toate problemele juridice, pentru ca nu se poate face asa, intr-o noapte, Drumurile Nationale, asa cum e normal, sa mearga catre Transporturi", a spus Ponta, dupa ce s-a intalnit cu liderul PNL Crin Antonescu.

Ponta a spus, totodaca, ca, atunci cand se va face reorganizarea pe regiuni, se va face o clasificare clara a drumurilor regionale si a drumurilor nationale.

El a aratat ca tot atunci CNADNR, in coordonarea ministrului pentru Proiecte de Infrastructura, se va transforma in Compania Nationala de Autostrazi.

"Prefectii trec in coordonarea mea directa, locul lor fiind la Ministerul de Interne", a precizat, de asemenea, Ponta.

Premierul a spus ca el asa a gandit structura, dar ca au fost unii care aveau nelamuriri si ca le-a explicat.

"Eu asa le-am gandit si asa raman", a sustinut Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.