Senatorul ARD Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, ca va aparea foarte curand "un Executiv din umbra" si ca Alianta va face o opozitie "foarte serioasa, capabila nu numai sa dea batai de cap Guvernului, ci sa arate romanilor ca ceea ce se intampla in tara nu lasa prea multa sansa de viitor".

"Veti vedea un Executiv din umbra care va aparea foarte curand. La asta lucram acum. Sunt convins ca avem nume mult mai bune si mult mai capabile sa faca administratie nationala", a aratat el, potrivit MEDIAFAX.

Ungureanu a subliniat ca opozitia poate sa amendeze decizii ale Guvernului care sunt impotriva cetatenilor Romaniei, anti-nationale.

"Cei care au pozitii ministeriale, cel putin in unele cazuri, au dificultati in a-si aranja propriile biografii in asa fel incat sa fie reprezentative pentru conducerea tarii, mai ales acolo unde exista procese penale in curs. Nu stiu daca am pornit cu stangul, nu e nimic neobisnuit", a tinut sa precizeze senatorul ARD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.