Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca decizia privind votul pe care il va da Uniunea la investirea Guvernului Ponta II va fi luata de grupurile parlamentare reunite ale organizatiei, el aratand, insa, ca "nu exista alta solutie" decat un vot impotriva investirii.

Potrivit MEDIAFAX, intrebat daca pozitia UDMR in legatura cu votul la investirea Guvernului Ponta II va ramane aceeasi, el a raspuns ca acest lucru "se contureaza".

"Vom discuta in grupul reunit. Acolo vom lua o decizie, probabil ca astazi, dupa ora 16.00, dar aceasta va fi, probabil, decizia. Trebuie sa votam, trebuie o decizie formala, cat am discutat eu cu colegii, aceasta va fi pozitia noastra. Sigur, este si un lucru normal cand nu esti in coalitia de guvernare, cand nu ai nevoie de voturile tale, cand esti in opozitie, atunci te gandesti ca trebuie sa vedem si programul de guvernare. (...) Cam asta se contureaza, nu exista alta solutie", a spus el.

"Am spus ca in orice conditie vom forma o opozitie constructiva, nu vom fi Gica Contra - indiferent ce spune, vom vota impotriva", a conchis el.

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, luni, ca Uniunea va vota impotriva investirii noului Cabinet Ponta, Kelemen aratand totodata ca este pentru prima data cand ceea ce s-a stabilit a fost intors in discutii dupa cateva zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.