Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, miercuri, dupa sedinta BPN al PDL, ca liderii grupurilor parlamentare ale PDL din Camera Deputatilor si din Senat vor fi Mihai Stanisoara si, respectiv, Cristian Radulescu.

Blaga a precizat si propunerile PDL pentru functiile din Birourile Permanente ale celor doua Camere legislative, mentionand faptul ca PDL "a luat functiile ramase" dupa impartirea acestora de partidele din USL.

Potrivit lui Blaga, pentru functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor democrat-liberalii il propun pe Ioan Oltean, iar pentru cea de chestor, pe Ioan Balan.

Pentru functia de secretar al Senatului democrat-liberalii au decis la BPN sa-l propuna pe Alexandru Peres.

Vasile Blaga a vorbit si despre propunerile PDL pentru presedintia Comisiilor din Parlament care revin democrat-liberalilor, aratand ca pentru Comisia romanilor de pretutindeni a Camerei Deputatilor, PDL il propune pe Eugen Tomac, iar la Senat, pentru presedintia Comisiei de Afaceri Europene, pe Anca Boagiu, iar pentru sefia Comisiei de abuzuri, pe Gheorghe Flutur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.