Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca in noul Cabinet vor fi 24 de ministri, mentionand ca dintre acestia sunt mai multi ministri delegati, plus vicepremierul.

Potrivit MEDIAFAX, Ponta a fost intrebat daca a inchis lista cu nominalizarile pentru viitorii ministri sau mai are semne de intrebare.

"Am inchis negocierea intre PSD si ACD", a spus Ponta, aratand ca in privinta reprezentantilor PSD in Guvern are numele acestora in aceasta seara, iar miercuri le va prezenta Comitetului Executiv.

Intrebat cate ministere vor fi in Cabinetul Ponta II, premierul a precizat: "24 de ministri. Dintre acestia, multi ministri delegati, plus vicepremier".

Victor Ponta a fost intrebat si de faptul ca ar fi existat voci critice in PSD la adresa numirii lui Gabriel Oprea in Guvern.

"Numai la televizor au fost, dumneavoastra la televizor, eu n-am intalnit nicio voce care sa spuna ceva", le-a raspuns Victor Ponta jurnalistilor.

El a venit la Palatul Parlamentului si a intrat in Cabinetul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.