Deputatul PP-DD Gigi Netoiu a declarat, marti, pe holurile Parlamentului, ca niciun parlamentar de la PP-DD nu va pleca din partid pentru ca acestia sunt oameni seriosi, altfel de parlamentari, care nu au venit pentru bani sau contracte.

"Niciun parlamentar de la PP-DD nu va pleca din partid. Noi am avut o intalnire la Brasov saptamana trecuta si, din cate am stat de vorba, sa stiti ca sunt oameni seriosi, care au venit manati de un gand de a face ceva, altfel de parlamentari, altfel de oameni. Eu nu cred ca au venit pentru bani, pentru contracte si sunt convins ca vor avea un cuvant greu de spus", a spus Gigi Netoiu, potrivit MEDIAFAX.

El a apreciat ca politica nu este mai complicata, ci mai necinstita decat fotbalul si ca a intrat in politica pentru a scoate din cei necinstiti la suprafata.

"Sunt unul dintre parlamentarii bine informati, cu experienta in afaceri si de obicei cunosc si spectrul asta politic si sper din tot sufletul ca se poate face si altfel politica si sa se fure cat mai putin", a adaugat Netoiu.

El a spus ca la 53 de ani este pregatit sa faca acest pas in politica si ca va colabora cu opozitia, dar si cu guvernul pe probleme de interes national si ca primul lucru in care se va implica va fi agricultura.

Netoiu a mai spus ca a fost 18 ani in PSD si acum este la PP-DD si nu vrea sa se intoarca in PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.