Presedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat ca partidul sau nu va face opozitie unita cu cei de la PDL.

"Daca nu suntem in coalitie, nu suntem la Guvern, este absolut firesc sa nu votam acest Cabinet. Asta nu inseamna ca suntem impotriva tuturor proiectelor care vor aparea in viitor. Eu pentru premier dau un cec in alb, cu toata increderea, dar e vorba despre o coalitie, o situatie mai complicata si, in plus, nu au nevoie de voturile noastre. Matematic, aritmetic si politic nu au dorit sa facem parte din coalitie", a declarat Hunor, potrivit realitatea.net.

De asemenea, liderul UDMR a afirmat ca nu a discutat cu reprezentantii PDL despre posibilitatea semnarii unui protocol de colaborare in opozitie.

"Sunt lucruri care trebuie discutate, dar din perspectiva noastra nu e nevoie de un astfel de protocol, astfel de intelegere, fiecare isi va face treaba asa cum stie mai bine. Sunt foate multe lucruri comune pentru noi, pentru ei, dar nu inseamna ca facem o opozitie unita, nici nu am discutat acest lucru si nici nu am intentia sa deschid o astfel de discutie", a mai adaugat Kelemen Hunor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.