Deputatul PNL Gigi Becali a declarat, marti, pe holurile Parlamentului, ca a cerut grupului liberal sa faca parte din Comisia juridica si ca aceasta solicitare a lui a fost acceptata.

"Deja am vorbit cu grupul PNL si am cerut la Comisia juridica si mi-a spus ca voi fi in Comisia juridica", a precizat Becali, potrivit MEDIAFAX.

El a intrat pentru cateva minute in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, unde se poarta negocierile privind impartirea functiilor in Camera Deputatilor si la iesire a declarat ziaristilor ca a fost asigurat ca va face parte din Comisia juridica.

De asemenea, deputatul a declarat ca la juramantul pe care il va depune ca deputat va adauga ceva, "3-4-5-7 cuvinte", tot pe aceeasi idee, aratand ca el "trebuie sa iasa din decor".

"Este un juramant standard, dar eu cu siguranta ii voi adauga ceva care sa faca parte din acelasi context, tot aceeasi idee, dar cu 3-4-5-7 cuvinte, nu stiu cate or fi in plus. Voi stiti: eu trebuie sa ies din decor", a spus Becali.

El a adaugat ca atunci cand face un juramant nu-l uita si in opinia sa mana pe Biblie si juramantul inseamna un legamant cu Dumnezeu si cu poporul.

"E ceva in trio: tu, Dumnezeu si poporul tau. Asa vad eu lucrurile si de aceea nu pot sa depun juramantul asa repede, ai plecat nu stii ce ai jurat. Daca uiti lucrul asta esti terminat", a mai spus Becali.

El a adaugat ca majoritatea din politica romaneasca, inclusiv ministri si prim-ministri, cand pun mana pe Biblie "parca pun mana pe o carte ceva rudimentar".

"Ma gandesc ca acel juramant trebuie sa fie in inima ta, in capul tau, pentru ca ai jurat ceva si trebuie sa te tii de cuvant, sa faci ceea ce ai spus", a mai aratat Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.