Eugen Nicolaescu este noua propunere a cabinetului Ponta pentru postul de ministru al Sanatatii.

Premierul desemnat Victor Ponta a precizat, luni, ca a discutat cu ministrul Sanatatii, Raed Arafat, care si-a reiterat dorinta sa de a nu mai fi ministru, el aratand ca acesta va ramane, totusi, in conducerea Ministerului Sanatatii, sprijinindu-l pe viitorul titular al acestui portofoliu, relateaza MEDIAFAX.

"Cu domnul Arafat am discutat si mi-a reiterat dorinta domniei sale de a nu mai fi ministru, lucru pe care il regret. Dar mi-a promis in acelasi timp ca ramane in conducerea ministerului si il va sprijini pe cel care va fi ministrul Sanatatii", a spus Ponta.

Ministrul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, in 18 noiembrie, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de PRO TV, ca nu vrea sa fie ministru in viitorul Guvern, pentru ca presupune o functie politica, iar daca ocupa aceasta pozitie, va fi extrem de rigid, neflexibil si nedoritor sa inteleaga anumite lucruri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.