Premierul desemnat Victor Ponta a declarat, luni, ca joi la pranz va fi pregatit cu structura noului Cabinet, astfel incat joi-dupa-amiaza candidatii de ministri sa poata fi audiati de comisiile parlamentare, iar vineri dimineata Guvernul sa poata veni in Parlament pentru votul de investitura.

"Azi s-a facut desemnarea candidatului la functia de prim-ministru, conform vointei exprimate de electoratul roman. Miercuri seara se pot alege structurile noului Parlament. Joi, la pranz, eu sunt pregatit cu structura Guvernului, candidatii la functia de ministri si programul de guvernare - il trimit la Parlament, astfel incat joi dupa-amiaza pot fi audiati oricat de tarziu ministrii. Vineri dimineata avem votul in Parlament", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca noul Executiv va depune juramantul vineri la pranz, astfel incat sambata sa se poate convoca prima sedinta de Guvern.

"Daca votul in Parlament este favorabil, vineri la pranz depunem juramantul, iar sambata avem prima sedinta de Guvern ca sa ne apucam din nou de treaba", a spus Ponta.

Citeste si: OFICIAL: Ponta, desemnat premier de Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.