Traian Basescu a atras atentia reprezentantilor majoritatii parlamentare ca au responsabilitatea de a rezolva cererile de ridicare a imunitatii unor parlamentari.

Presedintele Traian Basescu a atras atentia reprezentantilor majoritatii parlamentare ca au responsabilitatea de a rezolva cererile de ridicare a imunitatii unor parlamentari, mentionand ca in ianuarie urmeaza raportul pe MCV, a precizat pentru MEDIAFAX, Smaranda Vornicu, purtatorul de cuvant al FC.

Potrivit MEDIAFAX, Smaranda Vornicu a fost prezenta la intalnirea presedintelui Traian Basescu cu reprezentantii partidelor parlamentare.

Ea a aratat ca, dupa discutia privind desemnarea premierului, presedintele Traian Basescu a tinut un mic discurs in care a atras atentia majoritatii, printre altele, ca in ianuarie urmeaza raportul CE pe MCV, iar in martie Consiliul JAI in care urmeaza sa se discute despre aderarea la Schengen, el aratand ca reprezentantii majoritatii au responsabiltiatea de a rezolva cererile de ridicare a imuntatii care sa permita anchetarea respectivilor parlamentari.

Potrivit Smarandei Vornicu, presedintele Traian Basescu a precizat ca, date fiind programele de integrare europeana si o serie de proceduri, el trebuie sa lucreze impreuna cu majoritatea parlamentara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.