Presedintele PDL, Vasile Blaga a declarat ca, in cadrul consultarilor de la Palatul Cotroceni, partidul sau nu va propune un candidat pentru postul de prim-ministru.
"Nu vom propune un candidat pentru functia de prim-ministru. Vom ramane in opozitie si vom sanctiona derapajele de la democratie ale viitorului guvern. In acelasi timp, daca vom fi solicitati, desigur vom participa la discutii asupra unor teme de interes national pe care noi le-am mentionat in permanenta. As spune doar trei dintre ele: modificarea Constitutiei, Cod electoral si desigur noua organizare teritoriala a Romaniei", a declarat Blaga, potrivit realitatea.net.

Intrebat daca va sustine decizia Fortei Civice de a propune un candidat pentru postul de prim-ministru, liderul PDL a afirmat ca aceata initiativa este "o copilarie" si ca nu crede ca FC "va veni cu o propunere de premier".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.